Güvenilir hizmet anlayışı ile sektörde yerini alan MEKA, hem beton hem de betonarme ürünleriyle adından söz ettirmektedir. Geniş ürün yelpazesi sayesinde, en sağlam alt yapı hizmetlerinin yapılmasına yardımcı olmaktadır. Uzman personelleri ve kurumsal iş kimliğiyle farkını kısa süre içerisinde ortaya koymayı başarmıştır. Müşteri istek ve gereksinimlerinin en hızlı şekilde karşılanmasına yardımcı olur. Bünyesinde yer alan ürün gruplarını incelediğiniz zaman ise betonarme boru çeşitlerinden tutun da parke taşı gibi birçok konuda çözümler üretmeye yardımcı olur.

En Güvenilir Beton ve Betonarme Ürünleri

Beton boru üretim ve satış konusunda 

İnşaat Sektörü - Sektörün en iyi hizmetlerini sunarak, müşteri referanslarının her geçen gün daha da fazla artmasında rol oynamaktadır. Modern, şehir anlayışına ve insan yaşamına kolaylık katan ayrıntılarıyla üretilen parke taşları, betonu soğuk görünümünden kurtarmıştır. Görünüm, kullanım kolaylığı, sağlamlık ve uzun ömürlülük ürünlerimizin başlıca özelliğidir. Parke taşları asfalt, beton ve diğer kaplamaların yapıldığı her yerde kullanılan, yaratıcılığı ile sınır tanımayan bir malzemedir. İklim koşullarında araç gereç gerekmeden döşenir.

Onarımı, bakımı kolaydır.

Her türlü kazılardan sonra düzeltilerek tekrar kullanılır. Karlı ve buzlu havalarda kaymaları önler. Sudan, dondan etkilenmez. Nakli her türlü araçla yapılabilir. Ucuz ve ekonomiktir. Üretimlerinde en kaliteli malzeme kullanılarak, istenilen renk ve şekilde özel imalatları siparişe göre hazırlamaktadır. Kilitli parke, düz taş, süper dekor, kare taş, çim taşı, küp taşı, elipstik taş ve plak taşı gibi zengin çeşitleri ile İstanbul, Arnavutköy ilçesinde hizmet vermektedir.

Detaylı Bilgi İçin; https://www.me-ka.com.tr/

Ana Sayfaya Dön.